» Psikologia Belina Pupa në IEVP Ali Demi
Postuar më: 08/09/2023

Psikologia Belina Pupa në IEVP Ali Demi

Vajzat dhe gratë e IEVP “Ali Demi” patën mundësinë të kalojnë një pasdite të këndshme në shoqërinë e psikologes së njohur Belina Pupa
Nëpërmjet bashkëbisedimit me njëra-tjetrën, vajzat dhe gratë shprehën ndjesitë e tyre, ndanë eksperiencat dhe vështirësitë e kaluara, si dhe shkëmbyen mesazhe shprese për të ardhmen