» Aktivitet kulturor-artistik për vajzat dhe gratë me masë mjekësore në QSB
Postuar më: 28/11/2023

Aktivitet kulturor-artistik për vajzat dhe gratë me masë mjekësore në QSB

Në prag të festave të flamurit edhe stafi social i Qendrës Spitalore të Burgjeve në bashkëpunim me SHKBSH-në, organizoj një aktivitet kulturoro-artistik për vajzat dhe gratë me masë mjekësore.
Fokusi i këtij aktiviteti ishte ndërveprimi pozitiv midis shtetaseve ku nëpërmjet recitimeve dhe këngëve për Ditën e Flamurit sollën atmosferë festive në institucionin ku ato akomodohen.