» Aktivitet i përbashkët i organizuar nga Marinela dhe Lindjana në Institutin e të Miturve në Kavajë
Postuar më: 07/08/2023

Aktivitet i përbashkët i organizuar nga Marinela dhe Lindjana në Institutin e të Miturve në Kavajë

Një aktivitet i përbashkët i organizuar nga Marinela dhe Lindjana në Institutin e të Miturve në Kavajë, ku gratë dhe të miturit e dënuar punuan së bashku për të përgatitur zahiret e dimrit nga perimet e kultivuara nga vetë të dënuarit e mitur.
Ishte një ditë e mrekullueshme që na bëri të reflektojmë të gjithëve se rruga më e mirë është parandalimi dhe jo dënimi penal
Falenderojmë Marinelën dhe Lindjanën për angazhimin e tyre të palodhur.