» Aktivitet festiv me rastin e 28 Nentorit në IEVP “Ali Demi”
Postuar më: 28/12/2018

Aktivitet festiv me rastin e 28 Nentorit në IEVP “Ali Demi”

Sot me date 28 Nentor 2018, ne saje te kontributit e mbeshtetjes per zhvillim aktivitetesh nga Komuniteti Mysliman Shqiptar, per gjithe te denuarat e paraburgosurat u krijua atmosfere festive dhe u shperndane embelsira, duke krijuar mundesine e festimit te nje dite ndryshe.