» 28 Nëntori festohet plot atdhedashuri nga djemtë e Institutit të të Miturve Kavajë
Postuar më: 28/11/2023

28 Nëntori festohet plot atdhedashuri nga djemtë e Institutit të të Miturve Kavajë

Në këto ditë të mbushura plot atmosferë festive djemtë e Institutit të të Miturve Kavajë në bashkëpunim me nxënësit e shkollës 9-të vjeçare “Rilindja” dhe gjimnazit “11 Shkurti” organizuan një aktivitet socialo-kulturor me këngë, valle e recitime me temë patriotike dhe atdhedashurie!
Gëzuar festat Shqipëri!