» Gratë dhe vajzat në konflikt me ligjin jashtë mureve të institucionit të ekzekutimit të dënimit!
Postuar më: 24/10/2022

Gratë dhe vajzat në konflikt me ligjin jashtë mureve të institucionit të ekzekutimit të dënimit!

Ditën e shtunë , vajzat dhe gratë, që vuajnë dënimin në IEVP “Ali Demi” janë shoqëruar nga trupa e policisë së burgjeve për të parë shfaqjen teatrale “Mes çarçafëve” me regji të Kiço Londo, në sallën e Muzeut Kombëtar